TRILOBITE TOT LOT

Lake Hills Neighborhood Trilobite Tot Lot
1991, Bellevue, WA

Vicki Scuri SiteWorks with Nakano Dennis
Sponsored by City of Bellevue, Department of Parks & Recreation

This project features a sand play area with a dig for young children providing experiential play promoting imagination and creativity. The tot lot is located in the heart of the park lending character and sense of place to the park and providing a place to rest and reflect. The Trilobite Tot Lot is inspired by the original name of the park: Lake Hills. As there are no lakes or hills in the neighborhood; the Trilobite Tot Lot introduces a fictitious history: the hills have worn down to sand; the lake has dried up and what remains is the Trilobite Tot Lot. The adjacent neighborhood fond of the trilobites adopted them as their community logo. The pavers are 2-foot square fabricated in precast concrete with integral color.


Click on an image to view larger

VS SITEWORKS | VISION+SITE
Facebook Twitter LinkedIn Google Plus Coda Worx